452 0040

Aia 25, KuressaareKuressaare Haiglasse tuleb uus kunstinäitus! 

Kunstnik Ave Kruusmaa ise ütleb enda kohta nii:

"Ei tea, millal sai minust kunstnik – seda on ilmselt raske määratleda, kui mäletad ennast lapsepõlves enamasti kõhuli põrandal joonistusploki taga.

Olen omandanud Tallinna Kergetööstustehnikumis käsitöömeistri ja Tartu Kõrgemas Kunstikoolis reklaami- ja meediakunstniku kraadi. Olen igapäevaselt koolis loovainete õpetaja ja see annab mulle võimaluse pidevalt midagi uut ise välja mõelda ja valmis meisterdada. Viin läbi ka erinevaid kursusi täiskasvanutele.

Eksperimenteerin ja püüan avastada midagi uut, kuigi tean, et uus on unustatud vana ja maailm on ümmargune… Mind inspireerivad loodus, inimesed ja suhted nende vahel. Väärtustan taaskasutust, ennast ning loodust säästvat eluviisi."