452 0040

Aia 25, Kuressaare



Kuressaare Haigla tervitab uusi abiarste!

Täna on meil ülimalt hea meel tervitada Kuressaare Haiglas Tartu Ülikooli arstiteaduskonna VI kursuse tudengeid, kes asuvad Kuressaare Haiglas tööle abiarstidena siseosakonnas, kirurgias ja EMO-s. Igas osakonnas veedavad abiarstid 2 kuud. 

Kuressaare Haigla ravijuht dr Edward Laane tervitab tudengeid sõnadega, et Kuressaare Haigla on suurepärane haigla praktiliste arstioskuste omandamiseks: "Soovin meie uutele abiarstidele indu ja sära silmadesse!" 

Oma toetavad-tervitavad sõnad lisab ka Kuressaare Haigla juht Märt Kõlli, kelle sõnul on abiarsti roll ääretult oluline ja väärtuslik. "Kuressaare Haigla on tõepoolest hea koht selleks, et arendada praktilisi oskusi ja rakendada teoreetilisi teadmisi reaalsetes meditsiinilistes olukordades. See tee võib olla kohati täis suuremaid ja väiksemaid künkaid ja väljakutsuvaid hetki, on see ka periood, mis pakub palju õppimisvõimalusi, enese proovilepanekut ja professionaalset kasvu. Hoidke avatud meelt, sihti silme ees ning südames teadmist, et see kõik on seda väärt!" 

Soovime kogu haigla poolt teile edu, rõõmu ja õnne karjääris abiarstina! Hoidke endas kirge meditsiini vastu ning teadke, et teete tänuväärset tööd.