452 0040

Aia 25, KuressaareKuressaare Haigla pakkus arstitudengitele põnevaid töötube

Möödunud nädala reedel väisasid Kuressaare Haiglat I-V kursuse arstitudengid, kellel oli võimalus panna end proovile erinevates töötubades, mida viisid läbi Kuressaare Haigla arstid.

Kätt sai proovida näiteks elustamises, õmbluste tegemises ja silmakabinetis, kus korraldusi ja suunamist jagasid dr. Mihkel Laidna, dr. Tanel Tõru ja dr. Mariliis Putnik. Samuti said tundengid olulisi teadmisi Kuressaare Haigla naistearstilt dr. Pille-Riin Ilmjärvelt. 

Suure panuse ürituse edukasse läbiviimisse andis omalt poolt ka Kuressaare Haigla Toetusfond, kelle eestvedajat Siiri Rannamad siinkohal kummardusega täname! Samuti edastame tänusõnad Saaremaa Vallale.

Väga loodame, et oli hariv ja põnevust täis päev ning soovime edu ning jaksu edasisteks õpinguteks!

Pilte töötubadest on võimalik näha Kuressaare Haigla Facebooki lehel.