452 0040

Aia 25, KuressaareHOPE vahetusprogrammi osalejad külastasid Kuressaare Haiglat

Kuressaare Haigla võõrustas 27.-28. mail läbi Eesti Haiglate Liidu HOPE vahetusprogrammis osalejaid! Oli ääretult tore kohtumine ning oleme tänulikud, et külalised ka tee meie juurde leidsid.

Kuressaare Haiglat külastasid Franco Barosi (Itaalia), Alexander Müller (Saksamaa), Elena Molea (Moldova) ja Laura Cox (Ühendkuningriigid). Külalised tundisid huvid meie IT- süsteemide, digitaalsete lahenduste, läbipaistvuse ning infektsioonikontrolli suhtes ja tutvusid visiidi käigus kõigi haigl struktuurüksustega.

Külaliste hinnangul võime me enda kodusaare haigla üle olla uhked. Seda oli väga hea meel kuulda ning loodame, et sama tunnevad ka kõik saarlased.

Külalistega tegeles veel õendus- ja ämmaemandusjuht Mari-Liis Aus, kirurgia osakonna vastutav õde Sigrid Gratschov, siseosakonna vastutav õde Maris Rätsep, infektsioonikontrolli õde Inga Adamson, infektsioonhaiguste arst dr. Matti Maimets ning haigla Nõukogu esimees Jaanis Prii.

Käesoleval aastal osalevad HOPE programmis Eesti haiglatest veel Medicum, Tartu Ülikooli Kliinikum, Lõuna-Eesti Haigla, Valga Haigla, Viljandi Haigla, Pärnu Haigla, Põhja-Eesti Regionaalhaigla ja Ida-Tallinna Keskahaigla. Külalised viibivad Eestis kokku 4 nädalat, 13. maist-6. juunini.

HOPE programmi 2024 aasta tunnuslause on "Keeping our Health Workforce"

HOPE programmist saad lähemalt lugeda siit: https://hope.be/hope-exchange-programme/