452 0040

Aia 25, KuressaareKuressaare Haiglas alustab vastuvõtte neuroloog dr. Eva Paas!

Hea meel on teatada, et Kuressaare Haiglas alustab vastuvõtte neuroloog dr. Eva Paas!

Dr. Paas endast:

"Olen Saaremaal end alati hästi tundnud. Seda juba lapseeast, kui vanaisal tema talus külas sai käidud. Ka puhkused olen suures osas Saaremaal veetnud. Ema on pärit Saaremaalt, elanud oma elu Viljandis, kus ka mina sündisin ja koolis käisin. Peale Tartu Ülikooli arstiteaduskonna lõpetamist tagasi Viljandis, kus töötasin 8 a. neuroloogina. Edasi viis elu Tallinnasse, kus töötasin neuroloogina erinevates raviasutustes.
Eesti Vabariigi kulgedes omandasin lisaerialana taastusarsti ja töötervishoiuarsti eriala. Pensioniikka jõudmise järgselt olen töötanud erapraksises.

Saaremaa on mind alati tõmmanud. Mulle meeldib uidata kadakastel karjamaadel, mere ääres, jalutada metsas. Et oli olemas päritud maatükk, sai see võsast puhastatud ja kodu peale ehitatud. Elan osa ajast Saaremaal. Siit ka otsus saarlastele kasulik olla, et neuroloogi vastuvõtule hõlpsam pääseda oleks."

Meie tervitame dr. Paasi suurima tänu ja hea meelega ning oleme tänulikud, et saarlased saavad taas ühe spetsialisti teenuste võrra rikkamaks!