452 0040

Aia 25, Kuressaare



Selgusid Kuressaare Haigla aasta tegijad!

15.12 toimunud Kuressaare Haigla jõulupeol hõigati taaskord välja Kuressaare Haigla selle aasta tublid töömesilased, kes on oma kolleegidele silma jäänud ning tunnustuse ära teeninud. Kuigi tõepoolest on märkimist väärt iga Kuressaare Haigla töötaja - seda tõestab ka asjaolu, et kandidaate oli väga palju, tuli teha keeruline otsus ning igast kategooriast valida välja vaid üks inimene.

 

 

Preemia pikaajalise töö eest tervishoiuvaldkonnas ja Aastapreemia 2023 kandidaadid

Kokku esitati 59 kandidaati. Esitajate kommentaarid olid alljärgnevad:

Preemia pikaajalise töö eest tervishoiuvaldkonnas (8 kandidaati)

Niina Ojasaar – intensiiv, anestesioloog

Tööl alates 01.08.1988 (35 aastat). 
Dr. Ojasaar alustas oma tööd Saaremaa meditsiinisüsteemis osakonna meditsiiniõena ja edasi operatsiooniõena. Peale TÜ Arstiteaduskonna lõpetamist ja erialase internatuuri läbimist jätkas ta 1988. aastal tööd Kuressaare haiglas anestesioloogina. Erialasiseselt on ta süvitsi tegelenud laste anesteesia ja intensiivravi ning neerupuudulikkuse haigete ravi puudutavaga. 1998. aastal alustas just tema eestvedamisel ja hilisemal kureerimisel intensiivraviosakonna juures tööd hemodialüüsi kabinet. Äärmiselt põhjaliku, kohusetundliku ja printsipiaalse arstina on Dr Ojasaar olnud eeskujuks paljudele kolleegidele. On olnud au! Sõnu polegi vaja!

 

Aasta Arst 2023 (6 kandidaati)

Ivar Vipp – kirurgiaosakond, kirurg     

Tööl alates 01.08.1986 (37 aastat).

Meie "pere" isa ja mõistuse hääl. Mis iganes olukorras personal ja osakond ka poleks on dr Ivar Vipp alati südame ja mõtetega kaasas. Personali tuju tõuseb alati 100% peale pärast dr Vipi osakonnas käimist, mis iseloomustab ka ülihästi tema loomust ja ellu suhtumist.

 

Aasta Õendusalatöötaja 2023 (19 kandidaati)

Sigrid Gratschov – kirurgiaosakond, vastutav õde

Tööl alates 25.05.2019 (4 aastat).

Väga rahulik ja meeldiv õde nii patsientide kui ka kolleegidega. Oma osakonnas on töö hästi organiseeritud. Veel sinisilme ja toimetab, lootes kõike paremaks muuta.

Aasta Hooldusalatöötaja 2023 (9 kandidaati)

Merike Laanekivi – erakorralise meditsiini osakond, põetaja

Tööl alates 06.09.2004 (19 aastat).

Ta on sõbralik, lahke, abivalmis, töökas. Alati, kui tema toob patsiente radioloogiasse uuringule, suhtleb ta patsientidega sõbralikult ja lahkelt. Abistab neid, endal naeratus näol, isegi kui tegelikult on olnud raske päev seljataga. Aitab alati mind, kui on vaja ja vahel isegi ei pea teda paluma selleks. Ta näeb, kus abi vaja ja koheselt aitab.

 

Aasta Spetsialist 2023 (11 kandidaati)

Lea Kalaus – personalijuht

Tööl alates 03.02.2003 (20 aastat).

Alati, kui on küsimusi, siis leiab aega, et kuulata. Pakub välja erinevaid võimalusi ja lahendusi.

Eripreemia – Aasta Praktikant 2023 (6 kandidaati)

Johannes Rooso

Viru veri ei värise - ups - ikka Saare veri - üks rahulik saareverd muhedik! Tubli Saaremaa mees, kes saab hakkama igas olukorras. Me kõik (saarlased ja muulased) ootame Sind saarele tagasi! ÄRA SEDA UNUSTA!!!

 

Märt Kõlli kommentaarid:

Preemia pikaajalise töö eest tervishoiuvaldkonnas – dr Niina Ojasaar - Pika ja tulemusliku karjääriga anestesioloog meie organsisatsioonis.

Aasta Arst – dr Ivar Vipp - tunnustatud kirurg ja administraator, kes viimastel aastatel on oluliselt panustanud diagnostilisse tegevusse, teostades ultraheli uuringuid.

Aasta Õde – Sigrid Gratschov - väga professionaalne ja aktiivne kirurgia osakonna õendusjuht.

Aasta Hooldaja – Merike Laanekivi - EMO osakonna hooldustöötaja, väga keerulises üksuses oluline panustaja.

Aasta Spetsialist – Lea Kalaus - meie kõige kriitilisema administratiivse valdkonna - personaliosakonna - pikaajaline vedaja.

Aasta Praktikant – Johannes Rooso - jaanipäeval saab tema koos kaaslastega arstikutse omanikuks, loodame Johannesest (ja ka teistest arstitudengitest) Saaremaal lähiaastatel palju kuulda!


Õnnitleme kõiki nominente ning laureaate!