452 0040

Aia 25, Kuressaare



Innovatsioonipäev Kuressaare Haiglas 13.12.2023

Kuressaare Haigla Koolituskeskus avab oma uksed kõikidele teadmishimulistele Saaremaa gümnasistidele 13. detsembril 2023, kutsudes osalema esmakordselt toimuval innovatsioonipäeval "Haridus, meditsiin ja tehnoloogia."

Piirkondlike algatuste ja tööhõiveprogrammi ning tervishoiuasutuste koostöös avaneb võimalus tutvuda hariduse, meditsiini ja tehnoloogia põneva maailmaga.

Gümnaasiumilõpetajate arvu vähenemine, vähene huvi tehnoloogia ja loodusteaduste erialade vastu tekitab tulevikus veelgi suurema tervishoiutöötajate puudujäägi. Seetõttu on korraldajatele oluline julgustada noori valima tervishoiu erialasid ning pakkuda neile inspiratsiooni õpinguteks selles valdkonnas, praktilisi oskusi ja uusi perspektiive oma tuleviku kujundamisel.

Innovatsioonipäeva korraldavad Saaremaa Arenduskeskus, Kuressaare Hambapolikliinik ja Kuressaare Haigla Toetusfond.

Päevakava on kokku pandud mitmekesiselt. Hommikupoolikul pakume inspireerivaid ettekandeid kus käsitletakse haridust, tulevikumeditsiini- ja tehnoloogia valdkondi. Päeva teises pooles ootavad osalejaid praktilised töötoad, kus saab käed külge panna ja ise kogeda, kuidas erinevad tervishoiuerialad gümnaasiumis õpitavaga tihedalt seotud on. Osalejad saavad interaktiivselt tutvuda kõige uuemate tehnoloogiliste võimalustega Saaremaa tervishoius, integreerida saadud teadmised koolis läbitavasse õppeprogrammi ning saada ülevaate Kuressaare Hambapolikliiniku ja Kuressaare Haigla tegemistest.

Innovatsioonipäeva eestvedajad soovivad luua traditsiooni, et inspireerida Saaremaal gümnaasiumiharidust omandavaid noori valima tulevikueriala tervishoiuvaldkonnast.

Saaremaa Arenduskeskus, Kuressaare Haigla Toetusfond ja Kuressaare Hambapolikliinik toovad kokku oma ala tipud, et edendada teadmiste jagamist ning toetada Saaremaa hariduse, meditsiini ja tehnoloogia arengut.

Ootame Sind, hea Saaremaal gümnaasiumiharidust omandav noor, koos meiega avastama hariduse, meditsiini ja tehnoloogia võimalusi! Üheskoos loome tulevikku, kus haridus, meditsiin ja tehnoloogia käivad käsikäes!