452 0040

Aia 25, KuressaareSeksuaalsel teel levivate haiguste eest saab igaüks end ise kaitsta

Head saarlased!
Ikka ja jälle tasub meelde tuletada, et seksuaalsel teel levivate haiguste eest saab iga inimene end ainult ise kaitsta. Saaremaal tuvastati 2022. aastal HIV-viirus 5 vereproovis. Kuid lisaks sellele haigusele ei ole kuhugi kadunud ka muud sugulisel teel levivad haigused, mistõttu rõhutame taaskord kaitsevahendi kasutamise olulisust. Kutsume kõiki inimesi üles meelde tuletama vastutustundliku seksuaalse käitumise põhiprintsiipe, sest seda ei saa kunagi üleliia rõhutada. Enda kaitsmine hakkab pihta iseendast. :)

Kuressaare Haigla noortenõustamise kabinetis Ajamaja II korrusel ootab teid vastuvõtule ämmaemand-noortenõustaja Marje Altrov, samuti teeb sealsamas vastuvõtte günekoloog Pilleriin Ilmjärv.
Täpsem info: https://saarehaigla.ee/patsiendile/noortekabinet/

Infoks veel, et ka Kuressaare Haiglas saab lasta teha ka HIV-i testi. Selleks tule verevõtu kabineti elavasse järjekorda ning kohapeal ütle, et soovid HIV testi teha. Testi tegemine maksab 8,41 eurot. 

Vastutustundlikkust ja tervist kõigile!