452 0040

Aia 25, Kuressaare



Kaks Kuressaare Haiglasse tulevat arstitudengit saavad toetuseks 4000 eurot

 

Rahva seas ikka öeldakse, et kui kuidagi ei saa, siis kuidagi ikka saab. Nii peame ka meie siin tegutsema. Et kuidagi ikka saafa. Ja nüüd on Saare Arenduskeskus SA, Saaremaa vald , Tartu Ülikooli Sihtasutus ja SA Kuressaare Haigla Toetusfond on välja pannud kaks 4000 EUR suurust stipendiumi arstiteaduse üliõpilastele!

Tudengistipendium täidab meie jaoks mitut eesmärki, millest üks on kindlasti eesmärk tõsta arstiteaduskonna tudengite jaoks Kuressaare Haigla esile kui kõrgetasemeline praktika- ja residentuuribaas. Samuti oleme võtnud eesmärgiks tõhustada koostöösuhteid Tartu Ülikooliga ja leevendada personalipuudust meie haiglas, aidates nii kaasa üldhaigla staatuse hoidmisele.

Kuressaare haigla teenindab koos sõjapõgenikega ligi 35 000 inimest. Oleme valmis pakkuma enda poolt maksimumi, omaenda kogukonnale. Võiksime kohe sõlmida lepingu 9 arstiga. Kust aga need arstid leida?

Seega nüüd on palve Sulle, hea inimene. Palun jaga seda üleskutset ning ehk leiab mõni praegune arstitudeng oma kodukoha just Saaremaal, tuues endaga Kuressaare Haiglasse kaasa värskeid teadmisi ja tegutsemistahet.

Loe lähemalt ja kandideeri siin:

https://sihtasutus.ut.ee/stipendiumid/2022-2023-aasta-saaremaa-tudengistipendium?fbclid=IwAR2ZntmnOcolPi9biwDnYKByCKatZHCmKi4DpCl78HNdmAosWt0IBT6Tb3g