452 0040

Aia 25, Kuressaare



Kuressaare Haigla nõukogu uus esimees on Jaanis Prii

Kuressaare Haigla nõukogu uus koosseis pidas täna oma esimese koosoleku. Uude koosseisu kinnitas Saaremaa Vald liikmeteks Tiiu Aro, Reet Tuisu, Kalle Laaneti ja Mihkel Undresti, esimeheks sai aga Jaanis Prii. 
 "Kuressaare Haigla SA on Saaremaa suurim tervishoiuasutus. Nii suur ja paljude töötajatega asutus peab kindlalt kursil püsima," ütles uus nõukogu esimees Jaanis Prii. "Väga oluline on meeskond. Jätkuvalt võib haiglas tööd leida kümmekond uut arsti. Meil ei ole töö vaid tööjõupuudus. Ka täna arutasime nõukogus, mida saame teha inimeste Saaremaale toomiseks. Riik ja vald toetavad rahaliselt, aga tavaliselt on inimese saarele tulek seotud real logistiliste probleemidega. Eluase, pere korraldus ehk abikaasa töö ja laste kool ja muu selline. Iga inimene vajab talle sobivat lahendust," sõnas ta.

Prii lisas, et kui on olemas inimesed, saab pakkuda ka uusi teenuseid või olemasolevaid haigele mugavamaks muuta. Juhatus töötab selle nimel pidevalt.
Ilmselt on nii noored ise kui lapsevanemad märganud, et haiglal töötab sellest hooajast noortekabinet ja seda väljaspool haigla maja. Väga nutikas ja teretulud mõte, arvas Prii.
"Puutumata ei jäänud ka see, et ees võivad olla raskemad ajad. Kõik haigla seadmed töötavad kalli elektriga. Elekter on saanud oluliseks kuluallikaks. Hea on, et  maja saab peatselt teise varugeneraatori. Jätkuvalt peame tegema head koostööd Tervisekassaga, kes on haigla peamine rahastaja," lisas ta.

Jaanis Prii oli ka SA Kuressaare Haigla nõukogu esimene esimees ja olnud nõukogu liige aastaid. "Väga hea meel, et meil nõukogus jätkavad kaks kogenud arsti, Reet Tuisk ja Tiiu Aro," lausus taas esimehe kohale asunud Jaanis Prii. Tema kõrval jätkavad nõukogus ka Kalle Laanet ja Mihkel Undrest, kes on samuti haigla nõukogu pika kogemusega.