452 0040

Aia 25, KuressaareKuressaare Haiglas alustab vastuvõtte kõrva-nina-kurguarst dr. Marek Metsmaa

Rõõmsal noodil teatame, et Kuressaare Haigla meeskonnaga on taas liitunud dr. Marek Metsmaa! 

Marek Metsmaa on sündinud Kuressaares ja lõpetas 1991. aastal Kuressaare I Keskkooli.  1991-1997 õppis Tartu Ülikooli Arstiteaduskonnas ning peale kõrva-nina-kurguhaiguste residentuuri lõpetamist 2001 aastal suundus tööle Viljandi Haiglasse, kus töötab siiani. Alates 2008. aastast töötab ka Viljandi Tervisekeskuses kõrva-nina-kurguarstina, kus teostab ambulatoorseid vastuvõtte. 

"Töö Kuressaare Haiglas ei ole mulle võõras:  töötasin siin aastatel 2002 kuni 2008 , kui käisin kord kuus tegemas erialaseid operatsioone ning  hilisematel aastatel  kord kuus ambulatoorseid vastuvõtte.  Tagasi Kuressaarde toob mind soov hoida sidet Saaremaaga. Vastuvõtule on oodatud igas vanuses patsiendid," ütles dr. Metsmaa.

Soojad tervitused dr. Metsmaale!

 

Foto: Tambet Allik/Saarte Hääl