452 0040

Aia 25, Kuressaare



Kuressaare Haigla programm Tänavafestivalil

Selle nädala laupäeval toimuva Kuressaare Tänavafestivali programm on teie ees! Mis me siis põnevat teeme? 

12.00 Veroonika Allas räägib Patsientide nõukogust.

13.00 "Nutikael ja teipimine" füsioterapeut Raili Sepp räägib lähemalt nutikaelast ning kinesioteipimise kasulikest mõjudest.

14.00 "Laste traumade vältimine ja traumade korral tegutsemine" Kas olete suveks valmis? Ees on ootamas batuudilt kukkumiste, põletuste ja marrastuste kõrghooaeg. Räägime sellest, mis kroonib suvel erakorralisse meditsiini edetabelit, kuidas käituda kukkumiste, marrastuste, põletuste, putukahammustuste ja kõiksugu muude traumade puhul ning kuidas vähendada tõenäosust, et üldse midagi sellist juhtub. Võib-olla näitame mõnd röntgenpilti ka..

15.00 Erakorralise meditsiini tehnik Raido Martin räägib elustamisest ja AED aparaadi käsitsemisest. Teadmised ja põhitõed, mida tuleb korrata ja korrata, sest iialgi ei või teada, millal just sinu käed päästavad kellegi elu.

16.00 "Seksuaaltervise kabineti teenustest" - ämmaemand Marje Altrov. Pole olemas mure, mille peale Marje Altrov silmi pööritaks või probleemi, mida ta ilmselt juba tänaseks kuulnud ei ole. Noortekabinet on kindel ja turvaline koht, millest võiksid teada kõik Saaremaa noored, nende vanemad ning isegi õpetajad. Jätame valehäbi kus see ja teine ning räägime asjadest otse, selgelt, ausalt ja avameelselt.

Lisaks on terve päeva vältel paigal kolm abiõde, kes mõõdavad terve päeva vältel soovijatel tervisenäitajaid.