452 0040

Aia 25, Kuressaare1. veebrurast alustab Kuresaare Haiglas uuesti vastuvõttu logopeed Liina Heinmets

1. veebrurast alustab Kuresaare Haiglas uuesti vastuvõttu logopeed Liina Heinmets.
Vastuvõtt : teisipäev, kolmapäev, laupäev ja pühapäev (olenevalt nädalast kas enne- või pärastlõunal).  Registreerida ja täpsemat infot kellaaegade kohta saab haigla üldregistratuuris telefonil 4520115.

Vastuvõtukabinet asub Tervisekeskuse III korrusel füsioteraapia osakonnas, tuba D 330. Vastuvõtule on oodatud kõneprobleemidega või häälehäiretega lapsed ning täiskasvanud. Teenus on kliendi jaoks tasuta perearsti- või eriarsti saatekirjaga. Tasuline teenus on lugemis- ja/või kirjutamisprobleemide ning üksikhäälikute vaeghäälduse korral (näiteks kui lapsel pole kõnes R- ja S- häälikut). Samuti teistel juhtudel arsti saatekirja puudumisel.

Tasuline teenus logopeedi konsultatsiooniks maksab 30.-, teraapiaseansiks 25.- Teenuse eest saab tasuda saab argipäevadel haigla üldregistratuuris ja nädalavahetustel samas ootesaalis EMO infoletis. Hetkelist viirusperioodi arvestades peaks laps tulema teraapiasse ainult ühe saatjaga.