452 0040

Aia 25, KuressaareKuressaare Haigla toetusfondi juhatusega liitus tippjuht Erkki Raasuke

Kui Kuressaare Haigla Toetusfondi tegevjuht Siiri Rannama võttis oma eesmärgiks tuua toetusfondi nõukogusse Saaremaaga seotud inimesed, kelle teadmised, saavutused ja oskused toetaksid meie haigla tegevusi tervishoiu arendamisel, asus ta esimesena läbi rääkima rahvusvaheliselt hinnatud tippjuhi Erkki Raasukesega.

Siiri Rannama viis Erkki Raasukese kurssi toetusfondi eesmärkide ja haigla tulevikuperspektiividega ning pärast Kuressaare haiglaga tutvumist ja haigla juhtkonnaga kohtumist ütles Raasuke kauaoodatud jah-sõna ning liitus toetusfondi nõukoguga! 

Erkki Raasuke: "Mul on Saaremaaga sidemed läbi isa ja abikaasa. See on mu teine kodu. On olnud hästi näha, et Kuressaare haiglat vedavad inimesed teevad oma tööd kire ja pühendumusega. Mul on hea meel, kui saan neid enda kogemustega natuke toetada."

Siiri Rannama: „Oleme õnnelikud ning tänulikud, et saame toetusfondi töös ja edaspidises arengus toetuda Erkki Raasukese teadmistele ja kogemustele ning liikuda koos seatud eesmärkide poole."

Nõukogu liikme ülesanneteks on toetusfondi juhtimise ja töö kavandamine ning tegevjuhi toetamine. Nõukogu liikmele tasusid ei maksta.