452 0040

Aia 25, KuressaareKuressaare haigla päkapikupostkast ootab jõulukaardikesi!

Kuressaare haigla fuajeesse on end sisse seadnud pisike tegelane, kes valvab kiivalt üht kastikest... See kast on meie päkapikupostkast, kuhu ootame laste (aga miks mitte ka täiskasvanute) valmistatud jõulukaarte armsate piltide, soovide ja luuletustega.

Kaardid jagame ära hooldekodu ja õendushoolduse osakonna vahel, et tuua sealsete eakate pühadesse pisut südamesoojust. Nii teavad ka need memmed ja taadid, kes sellel aastal jõule oma pere keskel ei saa veeta, et kogukond peab neid meeles. 

Meisterdage perega või laske pere noorimatel fantaasia tööle panna - iga jõulukaardike, mis on tehtud südamega, selle toob saajale rõõmu. Kirjuta ka juurde nimi ja vanus, et teaksime, kellelt kaardike on. 

Samuti on oodatud toredad pühadesoovid ja meelespidamised Kuressaare haigla personalile. 

Aitäh kõigile, kes annavad oma panuse!