452 0040

Aia 25, KuressaareKutse uurimistöös osalemiseks

Kuressaare Haigla kiirabi vastutav õde Keidi Õispuu kutsub vabatahtlikke osalema tema magistritöö uurimistöös. Selle töö eesmärgiks on õendusabi kvaliteedi parendamine. Uurimistöö fookuses on ka inimene, kes hooldab enda kallist pereliiget kodus ning see, et ta jääks nii füüsiliselt, vaimselt, emotsionaalselt ja hingeliselt ka terveks ka siis, kui ühel päeval enam hooldatavat ei ole.

Kutse uurimistöös osalemiseks.

Kutsun Teid osalema uurimistöös „Kodus elava terminaalses seisundis inimese lähedaste vajadused Saaremaa ja Muhu vallas – kvalitatiivne uurimistöö“. Uurimistöö eesmärgiks on kirjeldada lähedaste vajadusi, kes hooldavad kodus elu lõpu faasis olevat või parandamatut haigust põdevat täiskasvanud inimest (näiteks: vähk, dementsus, raske neeruhaiguse, südamepuudulikkuse või mõne muu mitte paranev haigusega). Selleks, et õendusabi kvaliteeti parendada, olete Teie olulised. Teie kirjeldate enda vajadusi, mis on olulised elu lõpus oleva inimese hooldamisega. Selle kaudu saame meie õdedena tulevikus Teid toetada ja aidata, et Te ise jääksite terveks ja elurõõmsaks.

 

Olete oodatud uurimistöös osalema kui

  1. teil on elulõpu hooldust vajav täiskasvanud inimene, kes elab oma kodus

  2. olete nõus kirjeldama oma vajadusi eesti keeles

  3. olete nõus intervjuuga, mille kestus on kuni 60 minutit

 

Uurimistöös osalemine on vabatahtlik. Saadud uurimistöö tulemused avalikustatakse anonüümselt ja üldistatud kujul. Teie isikuandmed on teada ainult uurijale.

 

Uurija on nõus vastama Teie kõigile küsimustele, mis võivad tekkida nii uurimistöö eesmärgi, intervjuu läbiviimise ja andmete avaldamise kohta. Uurija on kohustatud üksikasjadeni Teile selgitusi andma.

 

Kui Te soovite osaleda uurimistöös, siis palun võtke uurijaga ühendust kas e-maili või telefoni teel:

e-maili keidi.oispuu@gmail.com

telefoni teel 56154459.

 

Keidi Õispuu

Tartu Ülikooli

Peremeditsiini ja rahvatervishoiu instituut

Õendusteaduse õppetooli magistrant