452 0040

Aia 25, KuressaareVõimlemine, lümfiteraapia ja toitumisnõustamine

Kõik kodulehel pakutavad teenused, ka tasulised /v.a rasedate võimlemine) hetkel on võimalikud. Grupiteenused - näiteks Gunnar Varese energeetiline võimlemine, vesivõimlemine ja massaaž, kus pole võimalik maski kasutada, on vajalik kas vaktsineerimise tõend või kehtiv antigeeni testi, mille saab ka haigla apteegist osta ja kohapeal teha.
Gunnari energeetiline võimlemine toimub saalis iga E ja K algusega 17.15-18.15. Haigla apteek pannakse kinni 16.30, Gunnar Varese energeetiline võimlemine algab aga kell 17.15. ehk siis tuleks kohale tulla nii palju varem, et apteegist test soetada. Samuti on võimalik ka Selveri apteegis ja Aurigas lasta test teha ja sealt kehtiv paber kaasa võtta. Neil, kes on COVID-19 viiruse läbi põdenud, ei ole antigeeni testi vaja, aga peaks olema väljavõte haiguse põdemisest. Tõendeid saab digiloost välja printida või telefonist näidata.

Võimlemine toimub kaardisüsteemiga, mis kodulehel kirjas - tutvumiskord tasuta, 3x 18.-, 5x 27.-, 10x 50.- .

Ühe korra kuus käib lümfiteraapiat, lümfoturse konsultatsioone ja sukkade määramist tegemas lümfiterapeut Külli Erik (5, 6.nov ning 2, 3, 4 dets.) ja osaliselt hakkab poole koormusega igapäevaselt tööle Raili Sepp. Teenus arsti saatekirjaga haigekassa poolt rahastatav. Registreerimine assistendi juures.

Alates novembrist hakkab Karina Talk uuesti laupäeviti toitumisnõustamist tegema, täpne kuupäev ilmub haigla kodulehel. Registreerimine ja info taastusravi assistendi juures 4520120 E-R 15.00-16.00. Toitumisnõustamise esmane konsultatsioon 120 min 35.-, korduv 60 min 25.-