452 0040

Aia 25, KuressaareKuressaare Haigla parkla läheb renoveerimisele!

Kuressaare Haigla parkla renoveerimisest! 

23. augustil algab Kuressaare Haigla esise parkla rekonstrueerimine, mille tulemusel tekib 50 parkimiskohaline haljastusega ala haigla psühhiaatria üksuse ette. Töid teostab Klotoid OÜ ja tööd kestavad ligikaudselt novebri keskpaigani.

Sellega seonduvalt on parkimine Kuressaare Haigla ümbruses oluliselt keerulisem. Kuressaare Haigla kutsub üles patsientidel, kel vähegi võimalik, tulla haiglasse ühistranspordiga. Kel võimalik, paluda transpordiga abi sugulastelt või sõpradelt-tuttavatelt.

Vaktsineerimisele, testimisele ja ambulatoorsetele vastuvõttudele pöördujatel, kelle tervislik seisund ei taksita liikumist, palume tulla jala, jalgrattaga või parkida auto haigla vahetust lähedusest eemale.

Kuigi see periood on patsientidele kindlasti keeruline ja ebamugav, kuid peale rekonstrueerimist on olud ka autoga liiklejale avaramad. 

Projekti finantseeritkase Kuressaare Haigla ja Saaremaa Valla koostöös kasutades Euroopa Liidu MATA toetusmeetme vahendeid.