452 0040

Aia 25, KuressaareJaapani suursaadiku T. E. Hr Hajime Kitaoka visiit Kuressaare haiglasse

Jaapani suursaadik hr Hajime Kitaoka külastas esmaspäeval 26. juulil Kuressaare Haiglat. See oli hr Hajime Kitaoka teine visiit Kuressaare Haiglasse, esimene visiit toimus 4. märtsil 2020. aastal. Seekordsel külaskäigul saatis suursaadikut Jaapani saatkonna poliitika valdkonna spetsialist hr Hiroshi Takenaka. Jaapani suursaatkonna visiiti võõrustasid Kuressaare Haigla nõukogu esimees Tiiu Aro ning juhatuse liikmed Märt Kõlli ja Edward Laane.

Suursaadik tutvus meie vastvalminud uue erakorralise meditsiini osakonna (EMO) ja kiirabiga. Tutvustasime Haigla visiooni ja eesmärke ning haigla tööd.

Saadikule avaldas muljet meie e-tervise infosüsteem.

Täname Jaapani Suursaatkonda Eestis visiidi ettevalmistuse ja suursaadik hr Hajime Kitaokat ning hr Hiroshi Takenakat väga meeldiva külaskäigu eest! Kuressaare Haigla jätkab koostööd Jaapani Suursaatkonnaga ning loodame peatselt uuesti kohtuda!

Kuressaare Haigla juhatus