452 0040

Aia 25, KuressaareKuressaare Haigla tervisematka esimene etapp läbitud!

27. juunil toimunud Kuressaare Haigla 2021. aasta Tervisematka esimesel etapil sai ametlikult tulemuse kirja 33 osalejat, kes läbisid ühtekokku 80, 5 km. Ühe matka eestvedaja Raili Rüütli sõnul oli rajal isegi natuke rohkem inimesi, aga perekonnas võeti kiip näiteks ainult lastele ja paarid soovisid ühte kiipi. Pikima distantsi läbija auhind läks Kuressaare Haigla ravijuhile dr. Edward Laanele, kes läbis 6,9 km.

"Inimesed, kellele sel päikeselisel päeval matka ideed lossipargis tutvustasin, olid väga positiivselt meelestatud ja tundus, et idee neile väga meeldis," tõdes Rüütel, kelle sõnul jätkub töö selle nimel, et sõna haigla tervisematka kohta veel leviks ning järgmistest etappidest saaks osa veelgi rohkem inimesi.

Kui kõik etapid on läbitud, teeb Kuressaare Haigla toetusfond ka kokkuvõtte summast, mis on tänu headele ja sportlikele inimestele haigla taastusraviteenuste jaoks kogutud. Aitäh kõigile, kes osalesid ning ootame teid taas matkaradadele!

Järgmine etapp toimubki juba 17. juuli Karujärve Terviserajal! Näeme seal!