452 0040

Aia 25, KuressaareSilmaarsti aegadest

Head saarlased! Seoses uue silmaarsti Mariliis Putniku liitumisega Kuressaare Haigla meeskonnaga on tekkinud olukord, kus ajad silmaarstile täituvad meeletu kiirusega. Siinkohal anname teada, et silmaarstile avame uusi aegu iga kuu esimesel nädalal ning kui registratuurist tuleb teade, et hetkel on kõik ajad hõivatud, siis tasub uuesti registratuuri helistada kohe alanud kuu alguses. Seejuures palume pöörata tähelepanu sellele, et nägemise kontrolliks tuleb panna aeg kas õe vastuvõtule (õe vastuvõtugraafikut saame veelgi laiendada uue aparatuuri saabudes) või kontrollida nägemist prillipoodides optometristi juures, kes väljastab ka prillideks vajaliku retsepti. Selleks ei ole vajalik silmaarstile eraldi aega broneerida.

Loodame, et kõik, kellel silmaarsti juurde asja, saavad peagi oma oodatud aja. Olge terved!