452 0040

Aia 25, KuressaarePai kampaania tüürib täispurjel edasi

PAI laekumised 15.04.2021 seisuga on 416 362.07 eurot!

(Summas ei kajastu annetustelefonidele tehtud kõnedega kogutud summa ega ka helistajad)

Miks on just Kuressaare Haigla Toetusfond üks PAI algatuse partneritest ?

Selleks on mitu põhjust. Esiteks tõestas Kuressaare Haigla täpselt aasta aega tagasi, mis puust see rahvas on. Hetkel, kui maa ja taevas said meedias ja WC paberi nappuses leti ees kokku, säilitasid haigla juhid ja personal närvi ja tulid ise, kogukonna toel sellest õudusest väärikalt välja. Selleks, et haigla ei jääks enam kunagi üksi, asutati Sihtasutus Kuressaare Haigla Toetusfond, meie suureks rõõmuks 2020 septembri alguses. See andis omakorda võimaluse saada kümme päeva tagasi Maksu-ja Tolliameti soodusnimekirja, mis on teatavasti annetuste jaoks pea kohustuslik ettevõtmine, kui annetajast endast vähegi lugu peetakse. PAI aktsiooni algatajad otsustasid, et me ei asuta eraldi mittetulundusühingut, neid on Eestis niigi palju, vaid leiame juba olemasoleva partneri tervishoiusüsteemist. Leidsimegi ! Kuressaare Haigla Toetusfond teeb seda tööd altruistlikult, 0 teenustasu eurot. Kui kannate kümneka, läheb kümnekas edasi õdede ja hooldustöötajate toetuseks. Imelised inimesed, nii kõik annetajad, kui fondi juhataja Siiri Rannama saares!

Pai kampaanial on ka oma Facebooki leht, kust leiab värskeid kampaania uudiseid: https://www.facebook.com/Teeme-Pai-102262101982183/