452 0040

Aia 25, KuressaareVaktsineerimine 04.04.

Pühapäeval, 04.04.2021 kell 12.00 alustab Kuressaare haigla taas koroonaviiruse vastase vaktsineerimisega. Pühapäevaks on saadaval 300 doosi.

Vaktsiiniks jätkuvalt AstraZeneca. Vaktsineeritavate sihtgrupiks 1956. aastal ja varem sündinud kodanikud, samuti 1961. aastal ja varem sündinud riskirühma diagnoosidega patsiendid ning registreerimine on avatud.

Soovijad saavad vaktsineerimisele registreerida digiregistratuuri kaudu (www.digiregistratuur.ee või www.digilugu.ee). Kellel aga puudub võimalus digiregistratuuri kasutada, saab helistada ja registreerida telefonil 51982986 tööpäeviti ajavahemikus 9.00-16.00. Võimaluse korral tuleks siiski eelistada digiregistratuuri kasutamist, sest telefoniliin võib olla hõivatud. NB: Kui kodanikuga ei ole seotud riskirühma defineerivaid diagnoose, siis läbi digiregistratuuri registreerida ei saa ning registreerida tuleb telefonitsi.

Vaktsineerimisele tulles tuleb hoida teiste inimestega 2+2 meetrist vahemaad ning kanda maski. Kaasa tuleb võtta isikut tõendav dokument. Vaktsineerimisele ei ole lubatud tulla haigusnähtudega inimestel.

Vaktsineerimine toimub Kuressaare haigla konverentsisaali, kuhu pääseb vahetult enne peatreppi vasakut kätt asuvast uksest, seejärel tuleb minna trepist alla. Õige koha aitavad üles leida selleks paigaldatud suunaviidad.