452 0040

Aia 25, KuressaareKõrva-nina-kurguarstid dr. Mare Kalvet ja Erik Luht teevad igakuiselt vastuvõtte Kuressaare Haiglas!

Kõrva-nina-kurguarst dr. Mare Kalvet rõhutas, et tihtipeale tulevad mandril tema vastuvõtule saarlased, kes ei olnud kursis, et Kuressaares haiglas on võimalik tulla kõrva-nina-kurguarsti juurde konsultatsioonile. Ta märkis, et saarlased on väga oodatud konsultatsioonile tulema ka kohapeal ning teenuse jaoks ei ole vaja sõita mandrile.

“Siinsamas on lastel ja täiskasvanutel võimalik saada ambulatoorset ja kirurgilist ravi. Teeme ninahingamise uuringut (rinomanomeetriat) ja erinevaid kuulmisuuringuid. Saame ise jaotada patsiendid , keda saame kodusaarel aidata, ja kelle ravi jätkamine peab toimuma mandril ning selle ise korraldada. Mandrile suuname endale patsiendid, kes vajavad keerukamaid operatsioone ja patsiendid, kellel on palju kaasuvaid haigusi. Kuressaare haiglas saab määrata, paigaldada ja reguleerida väga kvaliteetseid kuuldeparaate,“ sõnas dr. Kalvet.

Samuti on Kuressaare Haiglas eraldi õe iseseisev vastuvõtt, nii et probleemi lahenduseta ei jää ükski patsient!