452 0040

Aia 25, KuressaareLoengusari “Kuressaare Haigla kohtub kogukonnaga”

31. augustil kell 15.00 toimub Kuressaare Haigla koolituskeskuses taas kogukonnaloeng ning seekord on meil külas metsateraapia giid Egle Beek!

Egle Beek, Eesti esimene metsaterapeut on sündinud ja kasvanud Saaremaal. Egle tegeleb igapäevasel teletööga, kuid minu suureks kireks on mets - matkamine, korilus ja metsateraapia ehk metsakümblus.

Metsateraapia aitab meil väga lihtsalt iseendaga kontakti saada, aitab argielust tingitud pingeid maandada ning pakub hingele ning kehale kosutust. Metsateraapia võib aidata vältida vähki, võidelda ülekaalulisusega, vähendada stressi ja leevendada depressiooni.

Oma loengus tutvustab Egle põgusalt metsateraapiat ning räägib sellest, kust on see alguse saanud ning miks metsateraapia meile niivõrd kasulik on. Natuke heidame pilku ka sellele, mismoodi üks retk koos metsateraapia giidiga välja näeb ning miks see erineb üksinda metsas tuiamisest.

Ning loomulikult räägime ka sellest, miks on oluline viibida looduses ning kuidas see rikastab meie keha ja vaimu. Saaremaal elades on meil suurepärane võimalus metsa ja loodusega käiskäes elada ning Egle õpetab, kuidas sellest veelgi suuremat kasu saada.

Olete oodatud!