452 0040

Aia 25, KuressaareTähelepanuks patsentidele!

Tähelepanuks patsentidele!

Kuressaare Haigla palub kõigil erakorralise meditsiiniosakonda pöördujatel ja vereanalüüsidele ning radioloogilistele uuringutele tulijatel kanda Haiglas kirurgilist maski. Näomaski saab klienditeenindajalt või Haigla peaukse juures asuvalt laualt. Haiglasse saabudes palume teostada käte antiseptika. Viirushaiguste tunnustega (kurguvalu, köha, nohu, palavik, kõhulahtisus, lihasvalu, maitse- või lõhnataju kadumine, palavik üle 37,5 0C) patsiendil soovitame teostada COVID-19 PCR testi.

Viirushaigustele iseloomulike sümptomitega patsiendil soovitame vereproovi võtmine kokku leppida laboriga tel 452 0030 ja radioloogilised uuringud (röntgen, kompuutertomograafia) radioloogiaüksusega tel 452 0020.

Hoidkem üksteist ja jäägem terveks!

Kuressaare Haigla