452 0040

Aia 25, KuressaarePatsientide külastamine, külastusaeg tuleb raviarstiga kokku leppida

Armas kogukond! Kuressaare haiglas saab tänasest taas patsiente külastada.
Seejuures tuleb siiski silmas pidada, et kui te tunnete end haigena, teil on palavik või külmetustunnused, on kõigi turvalisuse nimel parim, kui oma visiidi edasi lükkate või suhtlete patsiendiga virtuaalmaailma abil. Külastusaeg tuleb raviarstiga kokku leppida.

Haiglasse tohib patsiente külastama tulla inimene, kellel puuduvad kõrge nakkusriski tunnused, milleks on:

  • Patsiendi või tema leibkonna liikme COVID-19 haigega kokkupuude viimase 14 päeva jooksul.

 

  • Patsiendil respiratoorsete haigustunniste esinemine ja/või palavik üle 37,5 C.

 


Kuressaare Haigla plaanilisele ravile suunduva kõrge COVID-19 nakkusriskiga patsiendi COVID-19 testimine viiakse läbi haigla peasissepääsu ees, sirmiga eraldatud alal esmaspäevast reedeni kell 8.00-10.00. Seejuures peab COVID-19 PCR tellimus olema vormistatud hiljemalt testimisele eelneva tööpäeva lõpul kl 16.00.