452 0040

Aia 25, KuressaareTEADAANNE SÜNNITAJATELE

Alates 01.07.2020 saab sünnituse juures viibinud viirushaiguse tunnusteta tugiisik jääda ema ja lapsega edasi ka perepalatisse kuni pere koju saamiseni ilma covid-19 testi tegemiseta.

Seejuures oleme siiski kõigi tervise huvides sunnitud rakendama teatud ohutusnõudeid: tugiisik peab kandma meditsiinipersonaliga ühes ruumis viibides kirurgilist maski ning haiglas ei tohi ka niisama ringi seigelda. Samuti pöörame tähelepanu sellele, et haiglast lahkudes ei saa uuesti osakonda naaseda. Seetõttu palume, et paneksite asjad juba ennetavalt valmis selle mõttega, et kui on sünnitama minek, siis saate paar päeva haiglas rahulikult kohapeal olla ning ei tekiks vajadust vahepeal ära käia. Süüa saab meie käest! 🙂

Meil on ülimalt hea meel, et oleme jälle sammukese lähemal “normaalsele” elule, kus pere saab olla koos ning uut ilmakodanikku ühiselt tervitada. Palume veel kehtivate nõuete osas mõistvat suhtumist, meie omalt poolt lubame, et teeme kõik selleks, et teil oleks siin võimalikult hea olla!