452 0040

Aia 25, KuressaareKuressaare Haigla juhatuse liige ja ravijuht dr Edward Laane saab autasuks Saare maakonna teenetemärgi

Saaremaa vallavalitsuse esmaspäeval kinnitatud otsusega autasustatakse Saare maakonna teenemärgiga Kuressaare haigla juhatuse liiget ja ravijuhti dr Edward Laanet.

"Olen meeldivalt üllatunud ja tänan südamest kõiki saarlasi nii Muhust, Ruhnu saarelt kui Saaremaalt," ütles Laane. "Maakonna poolne tunnustus on mulle väga oluline, sest oleme kogu meeskonnaga tegutsenud pühendunult ja panustanud oma parima, et hoida inimesi sel raskel ajal. Teenetemärk on tunnustus, mida jagan kõigi kaastöötajate ja sõpradega, kellega koos seda teed käisime ja käime. Tänan ja kummardan kõigi ees!"

Maakonna teenemärgiga tunnustatakse dr Laanet suure panuse eest Kuressaare Haigla töö korraldamisel koroonakriisi ajal Saare maakonnas, samas tõsteti esile ka dr Laane professionaalsust ja ennastsalgavat tööd.

Kuresaare Haigla soovib ravijuhile palju õnne tunnustuse puhul, mis on lausa mitmekordselt välja teenitud. Oleme õnnelikud, et koroonakriis sai dr Laane abiga seljatatud ning tunneme uhkust selle üle, et Kuressaare Haigla eesotsas on kindla meelega, sihikindel ning samal ajal empaatiline inimene. 

Edward Laane esitati koos Märt Kõlliga ka Kuressaare teenetemärgi kandidaadiks, kuid puuduva sissekirjutise tõttu tõttu dr Laane sellele ei kvalifitseerunud. Selle asemel sai dr Laanet pärjata maakonna teenemärgiga, mille üleandmine toimub 19. juunil kell 12 Kuressaare Raegaleriis.