452 0040

Aia 25, KuressaareSaaremaa Lasterikaste Perede Ühendus tunnustas dr Ülle Käsku tiitliga Saaremaa Laste Sõber

Saaremaa Lasterikaste Perede Liit otsustas esimese Saaremaa Laste Sõbra välja anda Kuressaare Haigla pikaajalisele lastearstile dr Ülle Käsule. "Tema hindamatu panus on olnud asendamatuks abiks Saaremaa lastele ja vanematele, seda nii päeval kui öösel, nii rõõmus kui mures. Aitäh, et teete oma tööd südamega ja olete meie jaoks alati olemas!" edastasid pered oma tänu armstatud lastearstile.  "Soovime väärtustada ja tänada neid inimesi, organisatsioone ja asutusi, kes oma pühendumuse ja suure südamega on samuti panustanud just Saaremaa, Muhu ja Ruhnu laste heaolusse. Tänu neile on siin hea ja turvaline oma lapsi kasvatada. Selleks algatasime uue traditsiooni ning hakkame edaspidi igal aastal lastekaitsepäeval välja andma Saaremaa Laste Sõbra tiitlit," teatas Saaremaa Lasterikaste Perede Ühendus, mis tähistab tänavu oma 25. tegevusaastat.  

Kuressaare Haigla on uhke ja õnnelik kolleeg lastearsti dr Ülle Käsu üle, kellel on au võtta vastu esimene säärane tiitel. See tunnustus on suurepärane näide ja tõestus selle kohta, et lapsed on saanud arsti poolt vajalikku abi ja hoolt ning dr Käsk on pakkunud peredele kindlustunnet neil hetkedel, mil pered seda väga vajavad. Just lapsed on iga pere suurim varandus ning selle üle on suur hea meel, et pered on tundnud turvatunnet, usaldades oma laste terviseküsimused dr Käsule. Loodame ja usume, et dr Käsk on ka edaspidi abi ja nõu vajavale lapsele ning tema perele heaks toeks ning abiks. Palju õnne, dr Käsk ning edu ka edaspidiseks!

"Algne idee pakkuda peredele abisaamise võimalusi on aastate jooksul kasvanud visiooniks olla avalikkusele nähtav, tugev ja tegus lasterikaste perede ühendus kogukonnas. Hea meel on tõdeda, et meie tegevus kõnetab sihtgruppi ning viimase kümne aastaga on liikmeskond kahekordistunud. Hetkel kuulub ühingusse 137 pere, kus on kasvamas kokku 494 last. Ühenduse eesmärgiks on muuta laste ja perede elu saarel mitmekesisemaks, pakkudes tuge, ühtekuuluvustunnet ja positiivseid elamusi," kirjutas Saaremaa Lasterikaste Perede Ühendus.