452 0040

Aia 25, KuressaareÜleskutse stressivaba(ma)ks eluks

Armas kogukond,

Käesolev aasta pole seni olnud kergemate killast. Kuigi teame, et saarlased on kanged kut kadakajuurikad, peame siiski üheskoos mõtlema sellele, kuidas hoolitseda nii oma keha kui vaimu eest ja enda akusid laadida.

Sellega seoses teeb Kuressaare Haigla üleskutse, milles kutsume ka teid kaasa lööma - lähme kõik loodusesse! 

Asi väga lihtne - mine loodusesse, klõpsa pilt. Kui soovid, kirjuta juurde paar fraasi, mis kohaga on tegemist ja mis tunne sind looduses viibides valdab.
Saada pilt meile facebooki postkasti. Meie koondame pildid galeriisse meie Facebooki lehele.

Muuseas tegemist ei pea isegi olema ainult metsaga. Oluline on loodus ise. Sealne harmoonia. Pole oluline, kus värskes õhus seda koged. Linnapargis? Miks mitte. Oma koduaias lemmiku puu all? Loomulikult.

Romantiseerime oma saare looduse ilu üle ning aitame samal ajal stressihormoonidel kehast kaduda. Lisaks jagame ideid, mis kauneid paiku veel Saaremaal külastada võiks. Nii on suvi Saaremaal täielikult stressivabade kodanike päralt. 

PS: Jaga üleskutset ka oma seinale! :)

Jagame jooksvalt ka teaduslikke uuringuid ning infot looduse tervistavastest mõjudest.

Pilte ootame kogu suve vältel ning paneme lõpp-kuupäevaks 21. september 2020