452 0040

Aia 25, Kuressaare



Kuressaare Haigla tänab President Kersti Kaljulaidi toetuse ja meeldiva kohtumise eest!

Just Kuressaare Haigla on ilmselt paljude eestimaalaste jaoks selle kriisi üks sümboleid. Arutasime haigla juhtidega nii läbitehtud katsumust kui mõtteid, mida edaspidi teisiti korraldada, et järgmisteks kriisideks paremini valmis olla. Isikukaitsevahendite varud, erinevate tsoonide kehtestamine, ka välihaigla kasutuselevõtt ning ka eriasti- ja perearstisüsteemide igapäevane kokkupuude ja koostöö olukorras, kus aega ja ressursse napib olid teemad, millest rääkisime.

Töökoosoleku haigla juhtidega pidasime hoovipargis ning hiljem kohtusin ka kõigi nende tõeliste kangelastega, kes sel hetkel leidsid aega korraks õue juttu ajama tulla. Arstid, õed, koristajad, toidukorraldajad, varustajad, administratsiooni töötajad – sellise tempo ja pingega töötades on igaühe panus võrdselt oluline ning ükski lüli ei tohtinud järele anda. Ma tänan kõiki selle pingutuse eest.

Haigla töötajatel oli ka üleskutse, mille lubasin edasi anda – kui tulete suvel Saaremaale ja tunnete end natuke kehvasti või ilmnevad viiruse sümptomid, siis tulge julgelt ja kiiresti haiglast läbi. Nad on teie tulekuks ja teie aitamiseks valmis.