452 0040

Aia 25, Kuressaare



Teadaanne

Kuressaare Haigla teatab, et kuna haigusjuhtude arv kasvab eksponentsiaalselt, siis tänaseks tuleb pidada igat inimest Saaremaal potentsiaalseks viirushaige kontaktseks ja paraku käivad selle klausli alla ka kõik Kuressaare Haigla töötajad.

Haiglapersonal täidab väga rangelt hügieeni- ning isikukaitsevahendite kasutamise nõudeid, et hoida endi tervist, aga tänaseks tuleb ikkagi ka lisada, et kaitsta ka oma patsiente. Haigusnähtudega personali meie majas EI TÖÖTA, kuid me ei saa tänaseks enam lubada, et meie seas ei ole potentsiaalseid nakatunuid.

Haigla osakonnad on valmis konsulteerima erinevate murede korral telefoni teel ööpäeva ringselt. Kui vähegi võimalik, siis hoidke endid ning püsige kodus ning püüdke vältida ka haiglasse kohale tulemist.

Erakorraliste murede puhul pakume loomulikult abi, sealhulgas säilib ka sünnitajate vastuvõtt. Küll aga peab iga patsient ja ka personal kandma pidevalt maski, pesema ja desinfitseerima oma käsi ning loomulikult teatama kohe, kui esinevad mingid viirushaigusele omased sümptomid.