452 0040

Aia 25, Kuressaare



Kuressaare Haiglas alustab tegevust Jalakabinet

Jalad on tihti varjus, sokkidesse ja kingadesse peidetud. Ent nad väärivad tähelepanu, sest nende kanda on kogu keha raskus.

Kuressaare Haigla ja Saare Jalaravi OÜ koostöös avatud  uues jalakabinetis alustas tööd noor  jalahooldusspetsialist Maris Uussaar. Maris on läbinud Tallinna Jalaravi Kliinikus jalahooldusspetsialisti koolituse ja lisaks mitmeid täiendkoolitusi. Jalahooldusega on ta praeguseks tegelenud 2 aastat.


Jalakabineti põhirõhk on asetatud inimeste jalaprobleemide lahendamisele ja koos patsientidega leitakse lahendusi erinevatele east või valest asendist põhjustatud jalalaba vaevustele.

Sagedasemad jalaprobleemid on kannalõhed, nahapaksendid, soolatüükad, konnasilmad, küüne seenhaigused, küüne paksenemine, sissekasvanud küüs, traumast kahjustatud küüs ja valest jala asendist tekkinud jalalaba deformatsioonid.

Isegi kõige väiksemale jalaprobleemile tuleb tähelepanu pöörata, sest iga väiksemgi vaevus jalalabal muudab inimese astumist ning kehahoiakut. Mis võib olla omakorda alguseks teistele terviseprobleemidele.

 

Kabinetis pakutakse järgmisi põhiteenuseid:

• Konsultatsioon - selle käigus tuvastatakse probleemid, räägitakse erinevatest võimalustest vaevuse leevendamiseks, nõustatakse koduses igapäevases jalahoolduses ning soovi korral lepitakse kokku edaspidised protseduurid.

• Ravipediküür - jalahooldus, kus tegeldakse probleemide lahendamisega.

 

Lisaks on lisateenused, mis konsultatsiooni või ravipediküüri käigus kokku lepitakse:

• Küüne klambri paigaldamine - küünekasvu tee muutmine klambri abil ( sissekavava küüne ravi).

• Küüne proteesimine - kahjustatud küüne või osaliselt irdunud küüne asendamine ortootilise geeliga.

• Külmaravi( krüoteraapia) - konnasilmade ja soolatüügaste külmutamine vedela lämmastikuga.

• Erinevad abivahendid jalale - silikoonist individuaalsed varbavaheeraldajad ja liigeserullid.

• Lisaks saab kaasa osta erinevaid jalakreeme ja küüneõlisi.

 

Tegemist on tasulise teenusega.

 

Kohtumiseni Jalakabinetis!

Kergeid Jalgu!